" Self care isn't an expense, it's an investment"

Combi deals

Combi Deals

Het leven is al duur genoeg. Toch wil je jezelf graag blijven verwennen en investeren in een mooie, zijdezachte en haarvrije huid. Dat begrijpen wij. 

Daarom hebben we voordelige combi deals voor jou samengesteld zodat je kunt profiteren van de luxe van meerdere behandelingen in één, maar wel met korting!

Kijk op onze prijslijst of in de boekingsagenda om te kijken welke voordelige combi deals we aanbieden. Wil je meerdere gebieden combineren en staan deze er niet bij? Neem dan even contact met ons op, dan maken we er een mooie persoonlijke combi deal van!

 

Hot Wax & Strip Wax

We werken alleen met de beste merken wax waaronder LYCON. Dit Australische merk is marktleider op het gebied van ontharen. De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas en aromatische oliën voor een heerlijke geursensatie! De LYCON wax formule heeft reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

 

Sugar Wax

Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er met de haargroeirichting af wordt getrokken , is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen. Met name voor een Brazilian behandeling is dit een fijnere manier van ontharen. Bovendien is Sugar wax 100% Vegan en door het hoge suikergehalte werkt het ook nog eens ontsmettend!


Contact

OPENINGSTIJDEN

Maandag

11:00 - 17:30

Dinsdag

9:30 - 17:30

Woensdag

9:30 - 17:30

Donderdag

9:30 - 20:00

Vrijdag

9:30 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 17:00

Zondag

Gesloten