" Find the beauty in every day"

Natural nails BIAB & Gellak

Natural Nails BIAB & Gellak

Wil je mooie, natuurlijke en verzorgde nagels? Kies dan voor onze NN/BIAB behandeling of ga voor een mooi kleurtje met gellak. Alle behandelingen beginnen met een goede E-manicure. Door veel tijd en aandacht te besteden aan de prep/manicure blijft de gellak/BIAB veel langer zitten en zien je nagels er strak gelakt uit!

We doen geen acryl of verlenging!

nN/BIAB

Je hebt prachtige natuurlijke nagels maar ze blijven scheuren of breken? En zijn je nagels broos en wil je ze laten groeien? Dan is de Natural Nail Treatment ofwel NN wat voor jou. Je kunt ervoor kiezen om je nagels zo natuurlijk mogelijk te houden met enkel een E-manicure en een (transparante) lak. Of je kiest ervoor om een extra verstevigend laagje aan te brengen zoals een Rubber Base of BIAB, verkrijgbaar in mooie nude/milky kleuren van het merk Dutch Nail Cosmetics. 

BIAB (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Tevens te combineren met Gellak. 

Gellak

Dutch Nail Cosmetics Gelpolish is een zorgvuldig ontwikkelde gelpolish afkomstig uit Nederland. Een gelpolish van eigen bodem en dierproefvrij, waarmee we jou een perfect gelakte nagel kunnen garanderen met hoogwaardige en hooggepigmenteerde kleuren.

Wij streven er naar om de gellak in twee lagen te laten dekken. Een enkele kleur zal dit niet doen i.v.m. de afwerking en samenstelling. Tevens zijn sommige kleuren ook bedoeld om licht transparant te zijn of om een glazig effect mee te creëren.

Contact

OPENINGSTIJDEN

Maandag

11:00 - 17:30

Dinsdag

9:30 - 17:30

Woensdag

9:30 - 17:30

Donderdag

9:30 - 20:00

Vrijdag

9:30 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 17:00

Zondag

Gesloten