" Your body loves you. Love it back"

Waxen

Waxen

Waxen is hot! We willen allemaal wel een gladde en zijdezachte huid zonder al dat gedoe met scheermesjes, ingegroeide haartjes en rode scheerbultjes of huidirritaties, toch? Met de Hot wax en Strip wax van Starpil™  krijg je een superzachte en haarvrije huid zonder irritaties! 

Geheel pijnloos is het niet, maar we proberen het wel zo comfortabel mogelijk voor je te maken door je te ontvangen in onze mooie en knusse ruimte. Omdat het vaak toch ongemakkelijk en spannend is nemen we echt de tijd voor je. We luisteren naar de wensen van jou als klant en zorgen ervoor dat je blij en haarvrij de deur uit gaat. Hierna voel je je echt een God(ess)!  Je kunt bij ons tijdens de behandeling kiezen voor Sugar wax of Hot wax. Bij voorkeur grote oppervlakken werken we met de Strip wax. Voor bijvoorbeeld een Brazilian is Hot wax vaak iets fijner omdat je hiermee snel en efficiënt alle haartjes kunt verwijderen met zo min mogelijk pijn en ongemak.

 

Hot Wax & Strip Wax

STARPIL is de marktleider van professionele wax producten. Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, en de rug van mannen kunnen vanaf 0,5 cm moeiteloos volledig worden verwijderd .Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haartjes. Alle Starpil producten en ingrediënten zijn dierproefvrij. Ze hebben het Cruelty Free International keurmerk.

Sugar Wax

Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er met de haargroeirichting af wordt getrokken , is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen. Bovendien is Sugar wax 100% Vegan en door het hoge suikergehalte werkt het ook nog eens ontsmettend!

 

Contact

OPENINGSTIJDEN

Maandag

11:00 - 17:30

Dinsdag

9:30 - 17:30

Woensdag

9:30 - 17:30

Donderdag

9:30 - 20:00

Vrijdag

9:30 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 17:00

Zondag

Gesloten