" Everybody deserves to Glow"

FAQ

FAQ

Hoelang dienen de haartjes te zijn?

De LYCON wax formule heeft reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. 

Voor Sugarwaxen dienen ze ca. 5 mm lang te zijn. Dat is voor de meeste mensen ongeveer 2-3 weken niet scheren. Haartjes dienen niet langer dan 1,5 cm te zijn. 

 

Hoe gaat een brazilian in zijn werk?

Allereerst begrijpen wij als geen ander dat deze behandeling altijd een beetje spannend is, zeker voor de eerste keer. Je gaat immers toch letterlijk met je billen bloot. Wat we belangrijk vinden is dat jij je er comfortabel bij voelt. Schaam je vooral niet, we zijn allemaal mooi op ons eigen manier! Door onze gezellige, en knusse waxruimte zul je je direct al meer op je gemak voelen. Wanneer je voor het eerst komt raden we je aan om dit ook aan te vinken in ons boekingssysteem zodat we wat meer tijd voor je hebben. 

 

Tijd om te beginnen! Je kleed je uit in onze waxruimte, zodra je er klaar voor bent beginnen we met het reinigen van de huid + pré wax lotion of talkpoeder voor de sugarwax. Vervolgens halen we stukje voor stukje alle haartjes weg en sluiten af met after care lotion. 

We raden je aan om na het waxen luchtige katoenen ondergoed te dragen en niet te strakke kleding. Zwemmen of naar de sauna gaan, sporten/zweten is de eerste dag niet handig, omdat je huid nog gevoelig is en er hierna infecties kunnen optreden. 

Kan je waxen als je ongesteld bent?

Ja, dit kan. In principe hebben wij er geen problemen mee als je komt wanneer je ongesteld bent. Wanneer je gewoon een tampon draagt zullen wij er rekening mee houden en kunnen hier omheen werken. Echter, is het vaak wel zo dat je pijn wat minder goed verdraagt dan op andere dagen. Dus voor jezelf is het misschien prettiger om de afspraak buiten je menstruatie om te plannen.

Is waxen pijnlijk?

Geheel pijnloos is het niet. Maar we verzekeren je dat het vele malen minder pijnlijk is dan je wellicht hebt gehoord of denkt!

Hierna voel je je een ware god(ess) en ben je wekenlang vrij van haartjes en vervelende stoppels. De haartjes die erna terugkomen zijn vele malen dunner en zachter. Dus hoe vaker je komt, hoe dunner de haartjes worden en daarmee ook minder pijnlijk om ze te verwijderen. Soms komen haartjes na verloop van tijd zelfs helemaal niet meer terug. 

 

Kan ik bij jullie contant betalen?

Helaas is het niet mogelijk om contant te betalen. Alleen betalen met je pinpas.

Voor overige vragen stuur gerust een mailtje/appje of bel!

Contact

OPENINGSTIJDEN

Maandag

11:00 - 17:30

Dinsdag

9:30 - 17:30

Woensdag

9:30 - 17:30

Donderdag

9:30 - 20:00

Vrijdag

9:30 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 17:00

Zondag

Gesloten